Formula Canticer

Formula de plante:

 • Black Garlic 120 mgformula_homepage
 • Fiveleaf Gynostemma Herb 100 mg
 • Momordica Charantia L 80 mg
 • Cactus 50 mg
 • Semen Coisis 50 mg
 • Hyriopsis Cumingii Leach 50 mg
 • Reshi 50 mg

Black Garlic – Usturoi Negru

Usturoiul negru a fost folosit prima data și produs în Coreea de Sud, este renumitpentru Usturoi-negru-150x150beneficiile pentru sănătate și folosit ca un aliment de sănătate . Oferind aproape de două ori cantitatea de antioxidanți ca și omologul său obișnuit ,usturoiul negru este scăzut în grăsimi , bogat în zaharuri naturale și aminoacizi.

Antioxidantii sunt esențiale în organism pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar , precum și prevenirea și repararea deteriorarea celulelor corpului nostru .Usturoiul negru are 198 de unități pe gram de antioxidanti , comparativ cu 119 unități pe gram în usturoi clasic .

Usturoiul negru este , de asemenea, mult mai ușor de digerat si de asimilat comparativ cu usturoi alb . În timp ce usturoiul alb conține Allicine , care este solubil numai în grăsime ,usturoiul negru contine S – Allycysteine , care este solubil în apă . Acest lucru înseamnă că organismul va absorbi beneficiile pentru sanatate mai rapid și mai ușor

Din cercetarile realizate in clinicile din China cat si din Korea reiese că proprietățile usturoiului negru pot ajuta la scaderea tensiunii arteriale , prevenirea bolilor de inima si reduce riscul de cancer . Un studiu publicat recent de catre BMC în octombrie 2013 , de asemenea, a stabilit o legătură între Usturoiul negru și reducerea efectelor legate de varsta, boli neurodegenerative , cum ar fi boala Alzheimer , ajuta de asemenea la reglarea colesterolului(studiu realizat la Universitatea de Stat din Pennsylvania a arătat SAC, găsit în usturoi negru, sinteza colesterolului inhibat)poate oferi o anumita protectie impotriva infectiilor ca un antibiotic natural.”

 Fiveleaf Gynostemma Herb

( sau Herba Gynostemmatis ) este o planta care creste in muntii din sudul Chinei Acum mai bine de 1000de ani,un important medic antic chinez a descoperit Gynistemma și a folosit-o ca Gynostemma-150x150ingredient principal și formula pentru tratamentul unui numar mare de boli grave . Faima ei sa răspândit la nivel global , în Japonia , Fiveleaf Gynostemma Herb este, de asemenea , numita ” Good News Herb ” În Statele Unite , acesta este numit ” Green Gold ” , în Singapore și Malaezia , este descris ca ” Zeita de Sănătate ” și ” antidot pentru o sută de boli “, în China , acesta este numit ” Miracle Herb from the Est ” și ” Prime Ginseng ” . Cercetarile medicale modernă au dovedit că Fiveleaf Gynostemma Herb are proprietăți medicale extraordinare ,conține 83 Mono – Zaogan , inclusiv 6 Ginseng Zaogan precum și substanțe bogate in aminoacizi și minerale . Fiveleaf Gynostemma Herb este ușoară în caracter , cu un gust dulce . Este buna pentru splina , amelioreaza febra , amelioreaza tusea , risipește flegma , expulzează boală și acumulează putere . Poate reduce în mod eficient nivelul de colesterol din sânge , previne obezitatea , menține tensiunea arterial in limite normale.Poate îmbunătăți somnul , are efect anti – îmbătrânire , promovează longevitatea , și stimuleaze sistemul imunitar uman .

Momordica (momordica charantia)

Momordica este o planta originara din Sudul Asiei, dar este raspandita si in Africa siAustralia. Momordica_charantia_003-150x150Momordica Charantia este o planta agatatoare, cu frunze lobate si zimtate (asemanatoare vitei de vie). Florile sunt mici si galbui si cresc la subsuara frunzelor. Fructul este carnos, are forma alungita sau cilindrica, este acoperit cu nodozitati, care ii dau aspectul rugos si este portocaliu atunci cand este copt. Cele mai importante substante din compozitia chimica sunt: charantina, polipeptide (au actiune asemanatoare insulinei), alcaloizi (momordicina), glucozide, saponide, rezine, uleiuri volatile, vitamina c, aminoacizi, serina, acid glutamic, treonine.

Principalele calitati ale plantei sunt: hipoglicemianta, hipocolesterolemianta, reminalizanta, vitaminizanta, antibiotica, ,antivirala, stimuleaza sistemul imunitar, antiparazitar. In fitoterapie sunt utilizate frunzele si fructul.

Uz intern:

– diabet, pancreatite, colesterol marit, hepatopatii cronice,adjuvant in tratamentul SIDA, paraziti intestinali, herpes oral sau genital, hipertensiune arteriala – sub forma de decoct si tinctura din frunze, suc de fructe.

Cactus(Opuntia dillenii Haw)

Cactusul are de asemenea capacitatea de a reducerea nivelul trigliceridelor ,colesterol total, opuntia-cactus-11279727969ohC7-150x150ofera o acțiune neuroprotectoare ajuta la vindecarea unor leziuni neuronale poate avea beneficii pentru sănătate persoanelor cu risc spre boli degenerative .

Tulpinile de cactus sunt utilizate în mod tradițional în Mexic în tratamentul diabetului zaharat . Un studiu realizat a arătat că efectele maxime asupra glucozei din sange si insulina au fost observate după administrarea în doze de 6-176 mg / kg .

Cactusul are in compozitie o cantitate mare de fenoli ( 180,3 mg / g ) , și de asemenea confera proprietăți antioxidante ,extractele obtinute din sinteza cactusului pot avea potențial în prevenirea cancerului prin modularea markerilor de apoptoză și inhibarea cai inflamatorii .

Contine de asemenea acid ascorbic , betalains , betacianine , rutina și Isorhamnetin.Poate proteja ficatul si reface leziuni gastrice.

Semen coisis

sau Coix lachryma-jobi este o specie botanica de ierburi tropicale , familia Poaceaenativ din Asia SEMEN-150x150de Est și din Malaezia , cultivat în grădini ca o plantă anuală . Ea a devenit naturalizat în America.

Conform Hartwell (1967-1971) , fructele sunt utilizate în remedii populare excrescențe , negi . Această reputație populară este amintita si de List și Horhammer , 1969-1979 . Semen coisis este de asemenea, un remediu popular pentru abces , calmant , antrax , apendicita , artrita , beriberi , bronșită , guturai , diabet , dizenterie , disurie , edem , febră , halitoza , dureri de cap , hidrotorax , metroxenia , ftizie , pleurezie , pneumonie , puerperium , reumatism , – variola mici , splenitis , strangury , tenesme , și viermi dupa cum afirma medicii Duke și Wain in 1981 si Walker in 1971 citează alte utilizări medicinale .

Din punct de vedere chimic 100 g samanta conține 380 de calorii , 11,2 g H2O , 15,4 g proteine , 6,2 g grăsimi , 65,3 g total de carbohidrati , 0,8 g fibre , 1,9 g cenușă , 25 mg Ca , 435 mg P , 5,0 mg Fe , 0 ug beta – caroten echivalent , 0,28 mg tiamină , 0,19 mg riboflavină , 4,3 mg niacină , și 0 mg de acid ascorbic . Potrivit Hager Manualul ( List și Horhammer , 1969-1979 ) , are de 50-60% amidon 18,7 % proteine ( cu acid glutamic , leucină , tirozină , arginină , histidină , lizină și ) și 5-10% ulei gras cu gliceride de miristic și palmitic – acizi .

Hyriopsis cuminingii leach

Este un tip specific de perla utilizat in medicina traditional chineza pentru a calma nervii, pentru Hyriopsis-cuminingii-leach-150x150a elimina opacitatea corneei, pentru a contracara toxicitatea și pentru reinoirea tesuturilor din corp.

Poate fi utilizata si in caz de palpitații și insomnie; convulsii, epilepsie; nebuloasă; ulceratii ale pielii dificile de vindecat.

Reishi

Reishi este o ciuperca extrem de rara, cunoscuta de mii de ani in Extremul Orientpentru eficienta in reducerea simptomatologiei unei game variate de afectiuni. Reishi este clasificata ca prima ciuperca dintre cele considerate superioare in cea mai veche farmacopee chinezeasca a lui Seng Nong din anul 56 i.H., dar se crede ca asiaticii o foloseau cu multe secole inaintea acestei date. Este cea mai faimoasa ciuperca medicinala din lume fiind numita “ciuperca nemuririi, marele protector imunitar, spiritual si mental”. Cercetarile stiintifice din ultimele decenii au confirmat aceste aprecieri. Autoritatile japoneze au inclus ciuperca Reishi in lista oficiala de produse Reishi-150x150complementare antitumorale:

 • echilibrarea sistemului imunitar si a diviziunii celulare normale:
 • reduce formarea de vase anormale la nivelul tesuturilor
 • induce apoptoza celulelor anormale pe calea reticulului endoplasmatic celular
 • creste rata de folosire a oxigenului celular (prin germaniu organic)
 • stimuleaza celulele NK, creste productia de interferon gamma, si factor de necroza tumorala (TNF alfa)
 • reduce invazivitatea celulelor anormale: scade expresia metaloproteinazelor MMP2 si MMP9
 • activeaza celulele dendritice cu rol in imunitatea antimicrobiana la nivelul pielii si mucoaselor
 • imbunatatirea tonusului si vitalitatii celulare:
 • creste energia vitala Qi care sustine intregul organism
 • reduce emotivitatea, regleaza echilibrul acido-bazic (alcalinizant)
 • stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar (efect adaptogen
 • detoxifierea si protectia hepatica: reduce nivelul transaminazelor
 • reducerea infectiilor bacteriene, virale, parazitare, fungice
 • stabilizarea peretelui mastocitelor reducand eliberarea histaminei circulante cu rol in mentinerea starilor alergice
 • cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici
 • reducerea formarii trombilor prin efect antiinflamator

Pentru comenzi sunati la 0723.269.701 sau completati formularul de comanda aici.

Reclame