Intrebari

Î : Ce este CANTICER?

R : CANTICER este un supliment pe bază de plante pe baza cunoștințelor de Medicina Traditionala Chineza pentru diversi pacientii cu cancer. Este dovedit a fi cel mai eficient datorita compozitiei sale. . In medicina traditionala chineza , celulele canceroase nu sunt punctul cheie al cancerului , punctul cheie este yin și yang dezechilibru în organism . CANTICER se concentrează în principal pe echilibrul yin și yang a corpului pentru a limita celulele canceroase și de a converti celule canceroase înapoi la cele normale. De aceea este singurul tratament ce ofera rezultate clare.

Î : De ce celula canceroasa nu este punctul cheie al cancerului în medicina tradițională chineză ?

R : În primul rând , celula canceroasa in sine provine de la celula normala , nu din afara corpului, ci este parte a corpului propriu.

În al doilea rând , celula normală va fi convertită în celula de cancer în anumite condiții de tulburari ale organismului de la dezechilibrul yin și yang .

În al treilea rând , dacă ne concentram doar asupra uciderii celulelor canceroase cu medicamentele prezente sau doar operație , celulele normale , de asemenea, vor fi afectate sau ucise și în cele din urmă oamenii mor din cauza efectelor secundare ale medicamentelor otrăvitoare .

In al patrulea rand , trebuie să ne concentrăm pe echilibrarea yin si yang a corpului pentru a ameliora tulburările de functionare ale organismului printr-un tratament naturist cuprinzător și să mentina transformarea celulelor canceroase in cele normale , acest lucru este cel mai bun mod .

Î: De ce organismul pacientiilor cu cancer prezinta tulburari?

R: Toate bolile oamenilor provin de la obiceiurile alimentare proaste, obiceiuri proaste de viață, obiceiurile de lucru proaste și emoțiile negative.

Dacă doriți să eliminați boliile: produsul corect + Schimbarea obiceiurilor proaste.

Î: Cum funcționează CANTICER?

R: CANTICER funcționează prin refacerea qi (energiei vitale) și sângelui, fortifica organele și reia echilibrul YinYang a întregului corp pentru a îmbunătăți capacitatea organismului de a ameliora simptomele complexe , de a controla evolutia cancerului, de a reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale și creșterea toleranței organismului față de radioterapie și chimioterapie. Aceste activități ale sistemului imunitar sunt deosebit de necesare pentru organismele pacientiilor cu cancer pentru a putea lupta acestei boli.

Î: Care este pachetul de utilizare și doza CANTICER?

R: CANTICER este sub forma de capsule de vegetale, 120 de capsule pe sticlă, 3 capsule de două ori pe zi, înainte de mese.

Î: Cum pot aprecia efectul și cât de mult dureaza sa pot spune efectul?

R: În general, la două luni de tratament, 3 sticle, 360 de capsule poate facilita o ameliorare bună și două luni de tratament se ia ca o perioadă de tratament. Puteti spune de modificări ale organismului comparand înainte și după luarea CANTICER.

Î: Dacă am senzatii neplacute în timpul luarii CANTICER sau CANTICER nu a facut pentru mine nimic, după o perioadă de tratament, ce ar trebui să fac?

R: CANTICER este creat sub standardul GESIN (produse TCM standardul propriu) și este destinat pentru majoritatea pacientilor cu cancer, dar la urma urmei CANTICER este o formulă produsa pentru masa, este imposibil de a functiona pentru toată lumea, dacă CANTICER nu funcționează pentru dumneavoastra sau daca apar senzatii de disconfort în timpul administrarii, vă rugăm să cereți sfatul medicului dumneavoastră sau sa accesati site-ul spitalul nostru: http://www.tcmtreat.com, de acolo puteți obține un diagnostic cuprinzător și un plan de tratament de la medicii noștri TCM în modul TCM sau de la colaboratorii nostri pe pagina Formular Pacienti.

Î: Dacă urmez tratament chimic pot lua si CANTICER in acelasi timp?

R: Da, puteți, pentru că CANTICER poate reduce si efectele secundare ale tratamentului chimic.

Î: Dacă am nevoie pot lua CANTICER pe tot parcursul vieții?

R: Nu, pentru că CANTICER se concentrează în principal pe echilibrarea yin și yang a corpului pentru a limita celulele canceroase și de a converti celule canceroase înapoi la cele normale. În general, setam nivelul de aprovizionare pe 12 luni, ca oferta maxima, iar dupa 12 luni, în cazul în care aveți în continuare probleme, vom oferi diagnostic complet și planul de tratament pentru a rezolva problemele ramase. Desigur, puteți continua să utilizați CANTICER după 12 luni de aprovizionare, dacă doriți, deoarece CANTICER este sigur și, de asemenea, poate preveni problemele ce se pot ivi.

Î: Este cancerul vindecabil?

R: In medicina tradițională chineză, nu putem găsi un cuvânt care vorbește despre cancer ca fiind incurabil. Cancerul provine de la stilul prost de viata si munca, de la obiceiurile consumului alimentar, precum si de la emotiile negative. Produsul corect poate doar sa trateze boala, dar nu poate schimba obiceiurile proaste ale oamenilor, așa că, dacă oamenii se gandesc sa-si schimbe obiceiurile lor proaste, în același timp luand produsul corect, va câștiga din nou sănătate. Canticer este cel mai eficient tratament in cazul cancerului el refacand atat organismul cat si curatarea energetica.

Î: Care sunt obiceiurile proaste?

R: Lipsa somnului, alimentatia neregulata, dieta necorespunzatoare, excesul de alimente condimentate și grase, bauturile prea reci sau calde, gustarile dese in toiul noptii (consumul de alimente inainte de culcare), viața sexuală prea activa, sedentarismul si lipsa exercitiilor fizice, pierderea cumpătului de multe ori, depresiile dese, prea multa munca sau prea mult divertisment.

Î: Cum pot compara care produs este corect pentru mine?

R: Dacă încetați să il luați după perioada de tratament necesara, problemele tale devin mai serioase, inseamna ca acest produs nu este corect pentru tine, dauneaza corpului tau. Dacă încetați să-l luați după perioada de tratament necesara, problemele tale se imbunatatesc considerabil, acest produs este corect pentru tine, vă va ajuta să câștige sănătate.

Î: Ce alimente și băuturi trebuie sa evit în timpul administrarii CANTICER?

R: picante, alimente grase și alimente reci ar trebui să fie reduse în timpul luarii CANTICER.

Î: De unde să cumpăr CANTICER?

R: Dacă doriți să administrati tratamentul pentru uz personal, va rugam sa vizitati COMANDA ACUM pentru a cumpăra direct.

Reclame